Крафтова виноробня «MARTYNOV WINERY»

18.12.2023 / Автор: Седойкін Василь

У 2019 році розпочала свою діяльність невелика виноробня, що спеціалізується на виробництві крафтового вина під назвою «MARTYNOV WINERY», засновником якого є винороб Мартем'янов Сергій.

Перші кроки у створенні вина були зроблені у 2019 році. Так як виноробня не має власних виноградників, то виноград закупляється від місцевих виноградарів, зокрема з Одеської області. Серед основних сортів винограду використовуються: Сапераві, Каберне, Рубін, Шардоне, Мускат та Буковинка.

Виробництво вина здійснюється в обмежених обсягах, що надає йому статус справжнього крафту. Для виноробні найважливіше не отримання нагород та відзнак, а висока якість та неповторний смак напоїв.

Мускат кріплений

DSCF8196-3.jpg

Біле вино, витворене з винограду сорту Мускат, вирощеного в Україні у 2022 році. Має насичений медовий смак і густу консистенцію. Вироблене шляхом додавання виноградного спирту власного виробництва, без використання додаткового цукру. Підходить для самостійного вживання як аперитив. Чудово поєднується з легкими закусками, сиром та оливами. Рекомендується подавати охолодженим до температури 10-12°С. Міцність – 16-18%. Вміст цукру – 16-18%.

Каберне 2020

DSCF8195-3.jpg

Червоне сухе вино, вироблене з винограду сорту Каберне, вирощеного в Україні. Володіє насиченим та терпким смаком з вираженою густотою. Відмінно підходить до смажених м'ясних страв, таких як шашлик чи стейки, а також гармонійно поєднується з сиром, фруктами та овочами. Рекомендується подавати при температурі 16-17°С.

Сапераві 2022

DSCF8197-2.jpg

Червоне сухе вино, вироблене з винограду сорту Сапераві, отриманого в Україні. Має виразний аромат, терпкий та густий смак і тривалий післясмак. Ідеально поєднується зі смаженими та гострими м'ясними стравами, такими як шашлик чи стейки, а також сиром та смаженими овочами. Рекомендована температура подачі – від 13 до 16°С.

Трамінер 2020

DSCF8194-2.jpg

Біле сухе вино, вироблене з винограду сорту Трамінер, що вирощений в Україні. Володіє виразним, свіжим смаком та легким рожевим відтінком. Може бути вжито самостійно як аперитив. Добре поєднується з морепродуктами, білими видами м'яса та сиром. Рекомендується подавати охолодженим до температури 16-18°С.

Для замовлення пишіть в Інстаграм:  @craft_wine_dp













Коментарі