Огляд вина від Father's Wine

29.11.2021 / Автор: Седойкін Василь

В 2010 році бізнесменом Володимиром Буячком було засноване виробництво вина під назвою Father`s wine VB. Саме тоді також він заклав невелику кількість саджанців винограду, після чого почав експериментувати з виробництвом різноманітного вина. На перших етапах це було хобі, яке з часом переросло у справжній бізнес. 

На жаль в 2018 році засновника даного бренду не стало і його місце зайняла родина - діти та дружина. На сьогоднішній день майже сім гектарів виноградників обробляють щоб виготовляти якісне вино. Давайте більш детально поговоримо про вина та озвучимо, що саме бренд Father`s wine виготовляє. І не варто забувати про той факт, що вся продукція виготовляється вітчизняним виробником. 

Вино Лице

Вино Лице.jpg

Це дуже хороше червоне сухе вино, яке сподобається поціновувачам хороших напоїв. Лице має досить цікавить аромат та букет, в складі якого є варення, відчуваються спеції, вишня, а ще ягоди чорної смородини. Пляшка має об'єм 0,7 літра і її вміст може стати хорошим доповненням до смачних страв з дичини, до стейків, або зрілих сирів. Для виготовлення саме цього вина використовується виноград таких сортів як Каберне Совіньон та Мерло. 

Перш ніж цей чудовий напій попадає в пляшки він витримується в бочці протягом 6 місяців. Краще за все вино подавати до споживання при температурі 18 градусів. 

Вино Абориген

Вино Абориген.jpg

Даний різновид тихого сухого червоного вина вражає своїм хорошим смаком, в якому присутні спеції, слива, вишня, а ще чорні ягоди. Для виготовлення даного сорту використовуються локальні сорти винограду та Мерло. Пляшка має об'єм 0,75 літри, перед розливом напій витримують в бочках (без дуба). Абориген є ідеально створеним для страв з гуски, краще за все напій подавати при його температурі 16 градусів. 

Вино Бурштинове коло Амфора

Вино Бурштинове коло Амфора.jpg

Якщо ви плануєте куштувати сири, гриби, рибу на грилі чи ризотто, тоді в обов'язковому порядку варто спробувати даний різновид вина. Причому ідеальною температурою подачі для нього є саме 12 градусів, а перш ніж попасти в пляшку напій витримувався в амфорі. Це типовий представник тихого сухого вина, яке має вміст алкоголю 12%. Смак напою поєднує в собі парфюми, сухофрукти та різноманітні цитрусові нотки. 

Вино Червоний ромб

Вино Червоний ромб.jpg

Подавши це вино до столу при температурі 18 градусів ви отримаєте чудове доповнення до зрілих сирів, м'ясних страв та стейків. В цьому вині вміст алкоголю складає 13%, в пляшці 0,75 літра і це є чудове тихе сухе вино, для виготовлення якого викоритовується виноград Мерло та Каберне Савіньйон. 

Вино Білий трикутник

Вино Білий трикутник.jpg

При подачі цього вина в температурі 8-10 градусів можна відчути нотки лайму, яблук, білого персика, а сам смак та аромат досить яскравий та чистий. Для виготовлення даного вина вигористовується Йоханітер, а напій витримується без дуба. Ідеально напій підходить під зелені салати, до молодих сирів та як аператив. 

Вино Рожевий квадрат

Вино Рожевий квадрат.jpg

Це дуже яскраве рожеве сухе вино, яке має нотки малини, дюшесу, барбарису та смородини. Зазвичай його використовують як аператив, ідеальною подачею є температура 10-12 градусів. Вино витримується без дуба, вміст алкоголю складає 11%. 












Коментарі

Антон Бумчик 24.12.2021 10:15:00 Хочу посоветовать вкусную воду ТМ "Артемовская". Уже пол года пью эту воду каждый день и отлично себя чувствую, качество отличное, накипь не образуется, доставка всегда в оговоренное время. Часто бывают выгодные акции. Рекомендую woda.od.ua